SAMSUN / AYVACIK - Çarşıköy Çal İlkokulu

ÜLKEMİ ve ŞEHRİMİ TANIYORUM

TÜRKİYE'M - SAMSUN'UM

1-Öğrencilerimize tümdengelim metoduyla önce ülkemizle ilgili,daha sonra ise şehrimiz Samsun ile ilgili etkinlikler bu yıl oluşturmuş olduğumuz hobi sınıfımızda yapılacaktır.

AMAÇ:Öğrencilerimize ülkemizi ve yaşadığımız yeri tanıtmak.

TAMAMLANAN ETKİNLİK

TÜRKİYE’M ETKİNLİĞİ

A-“TÜRKİYE’M” Etkinliği.Bu etkinlikte şanlı bayrağımız,sevdiğim yemekler,noktalarla ülkemizin haritasını tamamlama,Dünya’da ülkemizin yerini bulup boyama,ülkemizin bazı tarihi ve turistik yerlerinin yer aldığı boyama çalışması yapılmıştır.

DEVAM EDEN ETKİNLİKLERİMİZ

BENİM ŞEHRİM ETKİNLİĞİ